8/11/2009

Kada/gdje/kako??

27.08 - 31.08-2009. /od četvrtka do ponedjeljka/Sunny Village/Jagnjedovec...8km južno od Koprivnice
Smještaj: Kampiranje u vlastitim šatorima; tuš i wc osigurani i mirišljavi
Hrana: Veggie/3 obroka dnevno/
Cijena festivalskog dana: ...se još dogovara ali neće biti smješna kao prošle godine...moramo pokriti troškove hrane...
Prijevozno sredstvo dolaska:
BICIKL: Pošto ga potičemo i neizmjerno volimo, oni koji do nas dobicikliraju imaju poklon iznenađenja...
VLAK: Pošto ga preferiramo i rado koristimo, osiguravamo besplatan prijevoz od željezničke stanice Kc do Jagnjedovca(3 puta dnevno, vatrogasnim kombijem,raspored odlaska će biti naknadno i na vrijeme objavljen na blogu)
BUS: Skup i kompliciran...bolje ne!
AUTO: Još skuplji, ali nekad neizbježan. Ako vas putuje više, ekološkije je, jeftinije i praktično.
Iz smjera Zagreb: Ne ulazite u sam grad već nakon table KC, na prvom raskršću skrećeta desno (smjer Osijek), pa na slijedećem opet desno u Starigrad i onda samo raaaaavno...kod crkve u Jagnjedovcu opet desno i za 200m ste na cilju!!!
S.O.S. telefon 099 656 99 99 (Tanja) od Zagreba do Koprivnice ima 90km/cijena povratne karte vlakom je oko 80kn/oko sat do sat i pol vožnje/biciklom oko 5,5h...

NAČIN UPOTREBE:

Na jutarnjim krugovima (sastancima gostiju, volontera i izvođača) izlaže se trpeza predloga za radionice i zadataka za ugodniji suživot u selu.Drugim riječima, svi biraju i predlažu radionice za taj dan, raspoređujemo seu teamove (kitchen team, hearb team, cleaning team ) i sl...Prvi krug dogodit će se 27.08. u 10h ujutro (doručak u 9h).Dolazak u selo moguć već 26.08 u večernjim satima (uz predhodnu najavu)...

I ponovno..kaj je to upoće MUM?

MNOGO U MALOM 2009. je...projekt Udruge mladih Koprivnice (UMKo)
i(multi)kulturalni festival razmjene znanja i iskustava upakiraih u ekološko-utopijski paketić radosti
i petodnevno kampiranje u eko-etno idiličnom seocetu na sjevernim obroncima Bilogore
i "do it yourself" događaj na kojem je svaki sudionik pozvan da sudjeluje u stvaranju ili konzumiranju programa
i prilika da radite stvari koje na nekim festivalima samo promatrate
i sve u svemu nešto svježe, novo, kreativno, interaktivno , zabavno i fino!!

Malo detaljnije o programu MUMa 09

Ovo je koliko znamo za sada...budući da je naš festival većim djelom samoorganizirajući i da njegov program ovisi i o vama :)

27.08.'09. ČETVRTAK/DAN ISLANDA ...izložba fotografija mladog umjetnika iz Barcelone; slušaona islandske glazbe; tečaj islandskog jezika; putopis i islandski filmovi... KONCERT: DIM LIST (ZG,KC)
28.08.'09. PETAK/DAN MAKEDONIJE ... radionica makedonske tradicionalne glazbe; radionica makedonske hrane; interaktivno predavanje o Makedoniji...dolazak Biketouraša na MUM; KONCERT: PICIKATO BRASS BAND (Makedonija)
29.08.'09. SUBOTA/ DAN PLESA ... TANGO, SALSA, CAPOIERA, AFRO, SUVREMENI, PLES NA SVILI, IMPROVIZACIJSKI... izložba fotografija: Tango, KONCERT: DJ Batis (ZG) i još ne potvrđeni Cinkuši
30.08.'09. NEDJELJA/ DAN AUSTRIJE ... Dramsko plesna radionica mladih umjetnika iz Graza; radionica hodanja po špagi; projekscije austrijskih filmova i slušaona najboljeg od austrijske glazbe; KONCERAT: NITTA & RHS COOLECTIVE (KC), DJ KATICH (KC)
31.08.'09. PONEDJELJAK/ DAN AKTIVIZMA ... velika internacionalna akcija protiv devastiranja rijeke Drave i Velikog Pažuta